Annons:

Inför GTA: Celebrity Cruises bli bästa kryssningsbolag

Kryssning är en del av reseindustrin som växer. Ett av bolagen som kan vinna en Grand Travel Award i denna kategori är Celebrity Cruises. Här berättar John Wilson, säljchef i Europa, hur det känns, att “Celebrity Cruises erbjuder en ny form av lyxkryssningar” och att hans andrabil är en Ford Mustang från 1967. Det visste ni inte.

Jag kommer definitivt försöka närvara nästa år. Skriv upp mig på listan!

Celebrity Cruises kan vinna en Grand Travel Award i kategorin bästa kryssningsbolag den 26 april på Grand Hôtel i Stockholm, hur känns det?

Vi känner oss väldigt hedrade över att vara nominerade. Det är ett väldigt prestigefyllt pris.  Och avgörande för vår framgång är våra parters och återförsäljare. Majoriteten av vår försäljning sker via våra partners, därför vill jag rikta ett stort tack till alla reseagenter i Sverige!!

Om inte ni vinner, vem borde då vinna?

Vi håller tummarna och hoppas på guld så klart men eftersom vi ingår i Royal Caribbean Group önskar vi även vårt systerföretag Royal Caribbean stort lycka till! Vi är som en stor familj!

Kryssningsbolag som kan vinna en Grand Travel Award:
Carnival Cruise Line
Celebrity Cruises
Costa Cruises
Holland America Line
Hurtigruten
MSC Cruises
Norwegian Cruise Line
Oceania Cruises
Ponant
Princess Cruises
Regent Seven Seas Cruises
Royal Caribbean Cruises
Seadream
Silversea Cruises

I år är det både resebyråanställda, allmänheten och affärsresenärer som röstar, hur känns det? 

Det höjer så klart ribban ytterligare, eftersom det är ett motto på hur vårt varumärke uppfattas i stort. Inte bara i resebyråledet utan bland kunder och resenärer generellt.  

Ni gör mycket undersökningar själva. Vad är det viktigaste för kunderna?

Våra gäster kommer från hela världen och uppskattar det bästa i livet. De värdesätter lyx för kvalitetens, servicens och bekvämlighetens skull – det handlar inte om att visa upp sig eller skryta. De betalar gärna mer med vetskapen om att de kommer att få ut det bästa av en semestern, de lockas inte av erbjudanden och gillar inte att kompromissa. De uppskattar också personlig service och är mer benägna att kontakta kundservice och/eller använda resebyråer.

Celebrity Cruises erbjuder en ny form av lyxkryssningar, våra fartyg har cool, modern design; gastronomi-, spa- och underhållning för moderna smaker och vi erbjuder mångsidiga destinationsupplevelser. Detta kompletteras med varm, personlig service. Det genomsyrar allt vi gör och är anledningen till att våra gäster återvänder år efter år.

 Ses vi på galan?

Vi lanserar vårt helt nya flaggskepp, Celebrity Beyond, precis i samband med galan faktiskt! Så vi är alla ombord på det nya fartyget för en spektakulär invigning och firar jungfruresan från Southampton i England tillsammans med ett flertal partners från Sverige och övriga världen. Jag önskar att vi hade kunnat bjuda med alla galagäster på GTA så hade vi kunnat fira tillsammans till havs!

Har du något minne från GTA som du vill delge oss?

Jag har hört väldigt mycket om den och har förstått att det är en av de viktigaste och största branscheventen under året. Jag ser fram emot att få uppleva det själv vid tillfälle och hylla alla framgångar i branschen. Jag kommer definitivt försöka närvara nästa år. Skriv upp mig på listan!

Namn: John Wilson

Titel: Sales Director EMEA

Familj: Fru och en tonårsdotter

Bor: Worthing i West Sussex, Storbritannien

Senaste resa: Barcelona över påsken

Reser jag aldrig utan: iPad och adapter

Favorithotell: W i Barcelona

Favoritreseapp: Google Translate J

Flygbolag som jag åker helst med: Virgin and Norwegian

Favoritdestination bortom min egen: Varsomhelst på ett våra fartyg eller Grekland under sommaren

Min drömresa: Road trip kust till kust i USA med min familj

Detta vet vi inte om dig: Min andrabil är en Ford Mustang från 1967.

Läs allt om Grand Travel Award här!

Köp din heldagsbiljett här!

Eller din kvällsbiljett här!

Kommentarer är stängda.