Annons:

Annons:

Nu kan ditt bolag vinna Grand Travel Award

Vill ditt företag vinna Grand Travel Award 2020? Köp Grand Travel Report och få verktyget som lyfter din verksamhet.

Vad tycker Sveriges resebyråer om ditt varumärke i reseindustrin? Svaret finns Grand Travel Report.

I vår unika årliga enkät har vi intervjuat de anställda på Sveriges resebyråer vad de tycker om reseindustrins viktigaste företag. Vi har ställt frågor om tre variabler: 1. service och support, 2. produktkvalitet och produktutveckling, 3. marknadsföring/branschaktiviteter.

Det sker en sammanvägning av resultatet som leder fram till en vinnare. De företagen som är med i vår undersökning hittar du här.

I Grand Travel Report får du veta vad de olika resebyråerna tycker om ditt företag i respektive kategori. Hur de anställda på Sveriges resebyråer på din service och support, er produktkvalitet och produktutveckling och er marknadsföring. Var har ditt företag störst förbättringspotential och inom vilka fält är du bättre än dina konkurrenter. Rapporten svarar också hur de olika resebyråerna uppfattar ditt företag. En sak är säkert ditt företag uppfattas inte på samma sätt av alla. Ditt bolag kanske älskas av Tickets säljare men Resias administra personal har en annan åsikt. Vi vet också hur affärsbyråerna tänker och hur deras åsikter skiljer sig från privatresebyråerna.

Grand Travel Award är ett samarbete mellan Travel News och Fürst Scandinavian Research AB.

Vill du att ditt företag ska vinna Grand Travel Award nästa år är vårt rapport ett ypperligt verktyg för att nå detta mål.

Rapporten kostar 8 500 kronor i grundutförande. I det ingår en presentation av resultatet och förslag på  var det finns förbättringsåtgärder. Är ditt företag bäst i klassen i alla variabler kommer vi att berätta det.

Har du frågor om din rapport eller vill köpa. Mejla Travel News vd Nils Norberg här.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.