Annons:

Aviareps är Maldivernas ny PR-representant för Norden

Visit Maldiverna, Maldivernas nationella turiststorganisation, har valt Aviareps som Marketing- & PR-representant för Sunny Side of Life på den nordiska marknaden.

Aviareps valdes efter att ha vunnit anbudsprocessen och kommer fortsätta med befintliga marknadsföringsinsatser på marknaden, såsom handels- och medieutveckling, främjandet av relationer samt fokus på samarbete med partners.

Som Marketing- & PR-representant för Maldiverna på den nordiska marknaden kommer Aviareps att ta på sig uppdraget att marknadsföra Maldivernas otroliga turismmöjligheter i syfte att locka fler nordiska resenärer att upptäcka detta tropiska paradis.

”Vi är glada att ha blivit valda som representant för Maldiverna på den nordiska marknaden. Ett besök på Maldiverna lovar en spännande upplevelse och erbjuder otroliga natursköna platser. Utbudet av aktiviteter är enormt och tilltalar alla typer av resenärer, från spännande dykäventyr till unika matupplevelser i undervattensrestauranger,” säger Tapani Kauhanen, General Manager för Aviareps Nordic.

En kommentar

  1. TravelGuyCe: Sorry, var på Maldiverna i 11dagar 2019 och Maldiverna är troligen det med överskattade och överprisade resmålet på jorden. Visst, det är jättefint på öarna stora som två fotbollsplaner ungefär, men någon ”upplevelse” är det inte i den bemärkelsen. Solnedgång och turkosblått vatten finns på andra ställen i världen också, utan att man behöver vara fast på samma ställe hela resan och utan att behöva betala minst 75.000kr och uppåt. För 75.000 kan jag resa i 2månader till Thailand, Filippinerna eller något annat resmål som erbjuder ungefär samma sak.