Annons:

Annons:

Aviareps ska marknadsföra British Virgin Islands

AVIAREPS har utsetts att representera ögruppen British Virgin Islands – BVI (Brittiska Jungfruöarna) på de nordiska marknaderna.AVIAREPS kommer att verka för att främja ögruppens kännedom på de nordiska marknaderna Sverige, Danmark, Norge och Finland genom olika marknadsförings- och PR-aktiviteter. BVI har en ambition att bli mer känt och öka antalet besökare från Norden, enligt ett pressmeddelande.

 The British Virgin Islands är en fantastisk ögrupp som ligger i den nordöstra delen av Karibien. Ögruppen består i huvudsak av fyra öar Tortola, Virgin Gorda, Anegada och Jost Van Dyke, plus ytterligare femtio mindre öar, klippor och rev. Förutom BVI’s välkända sceneri, bestående av klippformationer, korallrev och kuststräckor passar perfekt för seglare. Destinationen erbjuder även ett rikt kulturliv och en spännande matkultur. Detta tillsammans med alla moderna bekvämligheter som semesterfirare och affärsresenärer förväntar sig.

Aviareps är ett världsledande försäljnings-, marknadsförings- och kommunikationsbyrå för rese- och livsstilsvarumärken. Grundat i Tyskland 1994 med ambitionen att hjälpa kunder att kliva in på globala marknader. I Norden har AVIAREPS funnits sedan 1998 med lokalt huvudkontor i Stockholm, samt kontor i Helsingfors, Oslo och Köpenhamn.

Kommentarer är stängda.

Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.