Annons:

Annons:

WeHo ny kund hos Atlantic Link

Visit West Hollywood i Kalifornien har utsett Atlantic Link som ansvarig partner för PR, försäljning, och marknadsföring i Norden, enligt ett pressmeddelande.

Staden West Hollywood i Kalifornien, även kallad WeHo, kommer snart öka sin närvaro i Skandinavien och Finland. Turistorganisationen, Visit West Hollywood, har därför valt Atlantic Link som sitt officiella representationskontor i Norden. VD och grundare av Atlantic Link, Karin Gert Nielsen, ser fram emot samarbetet. 

Vi är mycket exalterade över att inleda samarbetet med West Hollywood. Med ett betydande antal direktlinjer och även bekväma mellanlandningar mellan Los Angeles och Norden är West Hollywood en mycket tillgänglig och attraktiv långdistasdestination för de nordiska resenärerna säger Karin Gert Nielsen.

“Stadens centrala läge gör det extremt populärt för människor som vill uppleva Hollywoods mest ikoniska attraktioner, trendiga livsstil samt stadens hippa och levande atmosfär. Vi ser väldigt mycket fram emot att visa upp dessa aspekter, och mycket mer, genom den skandinaviska och finska resebranschen och media” säger hon.  

Kommentarer är stängda.