Annons:

Ännu ett tyskt kryssningsbolag till Aviareps: Hapag-Lloyds Cruises

Hapag-Lloyd Cruises, det ledande lyx- och expeditionskryssnings rederiet i den tysktalande regionen, med en flotta med fem fartyg. Fartygen har framstående fått den femstjärniga betygsättningen från Insight Guides, vilket enligt ett pressmeddelande befäster deras position som "bästa flotta globalt".  

”Genom att samarbeta med Aviareps Nordic kan Hapag-Lloyd Cruises dra nytta av vår lokala expertis och omfattande nätverk i de nordiska länderna. Aviareps kommer aktivt att främja och sälja Hapag-Lloyd Cruises till nordiska kryssningsentusiaster som söker en high-end upplevelser av bästa klass. Detta partnerskap kommer stärka Hapag-Lloyd Cruises varumärke och främja relationer inom regionen,” säger Tapani Kauhanen, General Manager för Aviareps Nordic i ett pressmeddelande.

”Vi är glada och stolta över att inleda detta samarbete med Hapag-Lloyd Cruises och försöka att locka nordiska resenärer ombord på dessa prisbelönta fartyg, som erbjuder en mängd exotiska kryssningar världen över. Vi har redan sett möjligheter för tilltänkta evenemang, då vi har turen att kunna visa fartygen och produkten när dessa fartyg besöker nordiska hamnar under våren,” säger Johan Rudolf, Cruise Sales Manager på Aviareps Nordic i ett pressmeddelande.

Aviareps Nordic arbetar redan med TUI:s tyska kryssningsbolag.

Kommentarer är stängda.