Annons:

Annons:

Avalon första medlemshotellet i Nordic Hotels

Designhotellet Avalon i Göteborg blir det första medlemshotellet i Nordic Hotels & Resorts.

I morse kunde Travel News berätta att Nordic Hotels & Resorts nu aktivt letar efter medlemshotell. Redan nu har kedjan klart med sin första medlem – Avalon i Göteborg.

– Avalon har länge stått på min lista över hotell som jag skulle vilja närma mig. Vi kan därmed erbjuda våra gäster ännu ett fantastiskt hotell och Avalon kan fortsätta odla sin särart, säger Nordic Hotels ägare Petter Stordalen i ett pressmeddelande.

Nordic Hotels & Resorts är en del av Nordic Choice Hotels. Genom medlemskapet får Avalon tillgång till Choice Hotels inköpsavtal, säljkanaler och medlemsklubben Nordic Choice Club. Det uppskattar Avalons ägare Torbjörn Johansson.

– Vi har skapat ett hotell som är en skön oas av inspiration och lugn mitt i det centralaste av Göteborg. Samarbetet med Nordic Hotels & Resorts gör att vi kan fortsätta göra det vi är bra på nämligen att erbjuda en unik upplevelse för våra gäster, säger han i pressmeddelandet.

Avalon ligger centralt vid Kungstorget och har 101 rum och en takterrass med utomhuspool.

Petter Stordalen gjorde affärer med Torbjörn Johansson tidigare i år. Han köpte driften av fyra hotell av Torbjörn Johanssons bolag Svenska Stadshotell: First Hotel Grand, Best Western Hotel Borås och Comfort Hotel Jazz – alla i Borås ­– samt Best Western Hotel Göteborg. Det enda hotell Torbjörn Johansson inte sålde var just Avalon.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019