Annons:

Annons:

Ciara McGlinchey tar över Comfort Hotel Jazz i Borås

Ciara McGlinchey pratar tre språk flytande, drivs av utmaningar och har jobbat på hotell över hela världen. Med lång erfarenhet, trots sin låga ålder, har Ciara nu klivit in som ny hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz i Borås, enligt ett pressmeddelande.

Ciara McGlinchey pratar tre språk flytande, drivs av utmaningar och har jobbat på hotell över hela världen. Med lång erfarenhet, trots sin låga ålder, har Ciara nu klivit in som ny hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz i Borås.

Ciara har pluggat och jobbat i bland annat Schweiz och Sydafrika och är gammal i hotell- och restaurang-gamet, trots att hon bara år 26 år gammal. Hon är uppvuxen i en restauratörsfamilj i Göteborg och brukar säga att hon varit i servicebranschen sedan barnsben. Sedan januari i år fortsätter hon nu sin karriär som ny hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz.

– Det finns otroligt mycket potential i Borås, det är en knytpunkt för många företag och vi har ett nybyggt kongresscenter. Som nyinflyttad märkte jag direkt att textilhögskolan sätter sin prägel på stan, här finns en puls och nyfikenhet samt ett driv att ligga i framkant när det gäller trender inom mode, konst, matupplevelser och nöjen, något som kommer att bli kul att ta del av. Comfort Hotel Jazz har redan idag ett starkt varumärke i stan och är välkänt. Utmaningen framåt för mig och oss som hotell blir att hänga med i svängningarna på marknaden för att kunna konkurrera med övriga hotell på orten, säger Ciara McGlinchey hotelldirektör på Comfort Hotel Jazz.

Comfort Hotel Jazz ligger mitt i textilstaden och modemeckat Borås och erbjuder boende mitt i stadens puls med en urban feel, mysig atmosfär, smarta digitala lösningar och ett modernt miljötänk. Med Ciaras hjälp skall nu hotellet ta ännu större kliv i sitt servicearbete och i ännu högre grad fokusera på gästerna och deras behov.

– Ciara är en naturlig ledare som utstrålar mod. Och mod är något som är väldigt centralt inom Comfort Hotel. Vi tror och vet att vi verkligen kan förändra saker. Det är också något vi försöker visa i alla delar av vår verksamhet och på varje hotell. Vi satsar på att våga ta beslut som gör oss bättre, både för gäster, anställda och planeten. Jag tror verkligen Ciara med sitt entreprenöriella driv kan hjälpa oss att pusha Comfort Hotel Jazz framåt, säger Anna Spjuth, Senior Vice President på Comfort Hotel.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA