Annons:

Annons:

Marriott öppnar hotell även i Malmö

Utöver det hotell som Marriott ska bygga på Kungsholmen i Stockholm är det nu klart att ett Marriott-hotell ska öppnas i Malmö.

Courtyard by Marriott Stockholm ska enligt planerna öppnas nästa år och före utgången av år 2010 ska Renaissance Malmö Hotel i centrala Malmö slå upp portarna. Hotellet kommer att ha 120 rum.
Etableringen i Skandinavien görs i samarbete med Scandinavian Hospitality Group och hotellen öppnas under varumärkena Marriott, Renaissance, Cortyard och Marriott Executive Apartments.
Marriott planerar att öppna mellan 15 och 25 hotell i Norden före slutet av år 2013. Än så länge är Oslo International Airport Marriott Hotel, Trysil Marriott Ski Resort, Hemsedal Marriott Resort och Cortyard by Marriott Kristansund International Airport planerade. De hotellen ska stå färdiga före utgången av år 2010.
– Vi ser fram mot att växa i den här regionen. De hotell vi presenterar ger oss en stabil närvaro i lyx- och fullservicesegmentet. Vi ser också fram emot samarbetet med SHG och är övertygade om att våra varumärken kommer marknaden till nytta, säger Gitta Brueckmann, Regional Vice President Sales & Marketing, Continental Europe.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA