Annons:

MSC Cruises Norden ökar försäljningen med 29 procent – lyxigare hytter går bäst

MSC Cruises redovisar i ett pressmeddelande en kraftig ökning i försäljningen för april månad med hela 26 procent jämfört med 2019 YTD. ”Vi är extremt ödmjuka inför framtiden när vi säger att vi är på god väg att lämna den så kallad ”Perfect Storm” som har pågått nu i drygt två år av pandemi. Vi har fortfarande en stor oro kring det fasansfulla som sker i Ukraina som b la har resulterat i att vi har lagt om hela vårt Baltikum program och utesluter helt St. Petersburg som hamnanlöp”, säger Claes Tamm, Nordenchef MSC Cruises.

Claes Tamm fortsätter;

”Vi kan även bekräfta från ett rederiperspektiv samma analys som de stora turoperatörerna, det vill säga att vi ser en tydlig skiftning i konsumentens bokningsmönster och betalningsvilja. Kunden bokar sin kryssning allt närmare avresan och priset på kryssningen ligger på ett högre belopp jämfärt med 2019. Kunden bokar helt enkelt en exklusivare hytt.”.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna