Annons:

Premiären av Costa Smeralda skjuts upp

På grund av förseningar i byggnationen vid Meyer Turku-varvet i Finland tvingas det italienska kryssningsrederiet Costa Cruises skjuta upp premiären på sitt nya LNG-drivna kryssningsfartyg Costa Smeralda. Fartygets 7-dagars Medelhavskryssningar kan nu först påbörjas från och med den 30 november 2019; kryssningarna har utgångspunkt i Savona.

Costa Smeralda – det första Costa Cruises-fartyget som drivs på flytande naturgas (LNG) – kommer nu att skjuta upp sin första kryssning till 30 november 2019. Detta beror på förseningar i byggarbetet vid varvet, vilket innebär att fartyget inte kan levereras från platsen på det ursprungligen avtalade datumet.

Costa Cruises har just meddelats om förseningen, vilket tyvärr innebär att alla flaggskeppets första kryssningar samt den planerade invigningsverksamheten måste avbrytas. Som en konsekvens avgår Costa Smeraldas första kryssning från Savona den 30 november 2019. Programmet för alla planerade kryssningar från detta datum till och med april 2021 är oförändrat: en vecka i västra Medelhavet med kurs mot Savona (lördag), Marseille (söndag), Barcelona (måndag), Palma på Mallorca (tisdag), Civitavecchia (torsdag) och La Spezia (fredag).

 Costa Cruises är i full gång att informera resebyråer och gäster som har bokat en kryssningssemester på Costa Smeralda med avgångsdatum fram till den 30 november 2019.

 

Kommentarer är stängda.

Stromma söker Coordinator till Business Support
Sista ansökningsdag:
11 oktober 2022
Västindienspecialisten söker en travel consultant
Sista ansökningsdag:
22 oktober 2022
Flygansvarig på MSC Cruises
Sista ansökningsdag:
17 oktober 2022