Annons:

Royal Caribbean arrangerar kryssningar med Eurovision-tema

Under våren kommer rederiet Royal Caribbean International att arrangera olika Eurovision-inspirerade kryssningar i Europa. Samtliga seglar i samband med att musiktävlingen firas i Malmö 4–11 maj. 

Royal Caribbean är officiell partner till Eurovision Song Contest, och vårens fyra temaresor är i linje med partnersamarbetet. 

Enligt rederiet är det unika kryssningar som ger resenärer möjligheten att uppleva världens största musikevent – i kombination med att segla runt mellan destinationer i Spanien, Frankrike, Italien, Kroatien, Grekland och Turkiet.

– Miljontals tittare över hela världen följer Eurovision Song Contest varje år, men med dessa kryssningar ges tittarna chansen att tillsammans uppleva världens största live-musikevenemang på ett sätt de aldrig har gjort tidigare, säger Ben Bouldin, vice president för Royal Caribbean International i Europa, Mellanöstern och Afrika.

”Ett sätt de aldrig har gjort tidigare” innebär bland annat särskilt utformade menyer och drycker, och särskilt framtagna överraskningar. Den 11 maj ges möjligheten att i en av fartygens rejäla underhållningsarenor se finalen.

De fyra kryssningarna äger rum ombord Oasis-, Odyssey-, Anthem- och Explorer of the Seas. De utgår från Barcelona, Civitavecchia, Southampton respektive Ravenna, och pågår mellan två till tolv nätter.

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024