Annons:

Aviareps får ny kund i Norden: TUI:s tyska kryssningsbolag

Aviareps representerar nu Mein Schiff® TUI Cruises i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Aviareps kommer att ta hand om Mein Schiffs försäljning, marknadsföring och public relations, enligt ett pressmeddelande.

”Vi ser verkligen fram emot att tillsammans utveckla de nordiska marknaderna för denna förstklassiga kryssningsprodukt”

Mein Schiff® är ett ledande tyskt kryssningsrederi som säljer kryssningar på sju fartyg under namnen Mein Schiff 1-7. Dessutom är lanseringen av två nya fartyg planerad till 2024 och 2026. Flera av fartygen är byggda i Norden, nämligen vid Meyer Turku-varvet i Åbo, Finland. Mein Schiff®-flottan erbjuder olika resrutter runt om i världen: Från Medelhavet, Karibien, Asien, Persiska viken, Östersjön till Kanarieöarna vilket ger passagerarna möjlighet att utforska flera spännande destinationer. Kryssningarnas längd varierar från korttidskryssningar på 4 nätter, bekväma 7 nätter upp till äventyrliga kryssningar på 35 nätter. Med sitt feel-good-koncept riktar sig Mein Schiff®-flottan i första hand till gäster för vilka utrymme, kvalitet och individuell service står i fokus. Med de olika Mein Schiff® premium inclusive-tjänsterna blir semestern en avslappnad resa. Ombord behöver gästerna inte oroa sig för någonting – allra minst för sin plånbok.

”Vi har under många år kryssat med våra fartyg till de imponerande nordiska länderna och kan redan nu välkomna enskilda gäster från regionen ombord på våra fartyg runt om i världen. Vi är glada att vi genom samarbetet med Aviareps kommer att kunna inspirera ännu fler ”cruise fans” i Danmark, Sverige, Norge och Finland att resa med Mein Schiff® i framtiden.” säger Clas Eckholt, Vice President Commercial för TUI Cruises i ett pressmeddelande.

Genom samarbetet med Aviareps Nordic kan Mein Schiff® TUI Cruises nu dra nytta av det erfarna teamets lokala kunskap och omfattande nätverk i de nordiska länderna. Aviareps kommer att arbeta aktivt med att främja och sälja Mein Schiffs kryssningar till kryssningsintresserade i Norden, samtidigt som de stärker företagets varumärke och relationer inom regionen.

Tapani Kauhanen, Aviareps.

”Vi är glada och stolta över att Aviareps lyckats inleda samarbetet med Mein Schiff® för att locka nordiska resenärer ombord på deras fantastiska fartyg, som besöker flera olika destinationer runt om i världen. Vi ser verkligen fram emot att tillsammans utveckla de nordiska marknaderna för denna förstklassiga kryssningsprodukt, säger Tapani Kauhanen, General Manager Aviareps Nordic.

 Mein Schiff® är en flotta bestående av kryssningsfartyg som ägs och drivs av TUI Group, ett globalt reseföretag baserat i Tyskland. Mein Schiff® är en del av TUI Cruises, en joint venture mellan TUI Group och Royal Caribbean Cruises Ltd. TUI Cruises grundades 2008 och fokuserade på den tyska kryssningsmarknaden.

Kommentarer är stängda.