Annons:

AVIAREPS får nytt uppdrag: Estniska Turistrådet i Sverige

AVIAREPS har utsetts till resebranschpartner och representant för Estniska Turistrådet i Sverige. AVIAREPS kommer att arbeta gentemot resebranschen och konsumentledet genom marknadsföring samt olika säljfrämjande aktiviteter och samarbeten med branschen, enligt ett pressmeddelande.

Tapani Kauhanen, General Manager AVIAREPS Nordic, är i ett pressmeddelande stolt över den nya kunden. ”Att få arbeta med vårt fina grannland, som förtjänar all uppmärksamhet och många fler besökare från Sverige, är helt enkelt en ära. Efter att ha personligen arbetat på ett estniskt rederi, ett estniskt flygbolag och ha bott i landet – känns detta som att hitta hem igen. Hela teamet hos oss kan Estland väl – och vi känner oss oerhört entusiastiska inför uppdraget.”

Estland erbjuder något för alla, men fokuset för kommande aktiviteter kretsar mest kring kulinariska matupplevelser, Estlands outtömliga kulturella utbud samt landets unika natur. Universitetsstaden Tartu är utsedd till Europas Kulturhuvudstad 2024, vilket är en av många höjdpunkter i Estland under de kommande åren.

Detta projekt sker i samarbete med Visit Estonia och finansieras av EU’s Europeiska regionala utvecklingsfond (ERUF).

Kommentarer är stängda.