Annons:

Aviareps nya kund är Srilankan Airlines

AVIAREPS har utsetts av SriLankan Airlines till generalagent i de nordiska länderna: Sverige, Finland, Norge, Danmark och Island, med omedelbar verkan. AVIAREPS är världsledande inom turism och luftfart med 64 kontor i 47 länder i världen. Utnämningen gjordes när Sri Lankas nationella flygbolag söker återhämtning, ökad försäljning och utökade marknadsandelar från Norden, i efterdyningarna av pandemin, samt tiden efter pandemin, enligt ett pressmeddelande.

”Vi presenterar stolt Aviareps som vår General Sales Agent på dessa viktiga marknader. Vi ser dem som en stark partner för att återansluta de viktiga nordiska marknaderna till våra främsta destinationer -Sri Lanka och Maldiverna. ”, säger Manoj Gunawardena regionchef för Europa för SriLankan Airlines.

”Vi är mycket stolta över utnämningen och det givna förtroendet. Vi kommer att använda vårt professionella lokala nordiska team för att stärka SriLankan Airlines marknadsposition i vårt område. Vi vill förstärka kopplingen mellan de nordiska länderna och Sri Lanka ”, säger Tapani Kauhanen, Aviareps General Manager för de nordiska länderna i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.