Annons:

Booking.com sponsrar Eurovision Song Contest 2021

Onsdags meddelade Booking.com, i ett pressmeddelande, ett nytt partnerskap med European Broadcasting Union som den officiella resepartnern för Eurovision Song Contest 2021.

Förutom en integrerad varumärkesnärvaro under liveshowerna den 18, 20 och 22 maj kommer Booking.com, som den officiella resepartnern för ESC, att ha ett nära samarbete med EBU om ytterligare sändningar, digitala och sociala aktiviteter samt kampanjer fram till och under 2021 ESC.

”Vi är glada att välkomna Booking.com som den officiella resepartnern för Eurovision Song Contest 2021,” tillägger Martin Österdahl, Executive Supervisor för Eurovision Song Contest.

”Detta är ett perfekt partnerskap mellan världens största livemusikevenemang och ett av världens ledande digitala reseföretag. Eurovision Song Contest ger miljontals tittare varje år chansen att uppleva Europas mångfald från sitt eget hem. När vi så småningom öppnar upp och det blir säkert att resa igen kan vår nya partner hjälpa dem att personligen uppleva alla språk, musikstilar och kulturer de upptäcker genom Eurovision Song Contest.”

2 kommentarer

  1. John Doe: Booking.com, Airbnb och Hotels.com/Expedia är som ångvältar i accommodation. Konkurrerar ut alla hotell-OTAer i sig väg som inte är de facto researrangörer (tex Ving och RolfsBuss). Lite som att Amadeus, Sabre och Travelport skulle börja sälja flygbiljetter B2C. Då skulle alla flyg-OTAer vara rökta.
  2. ÅVJ: Att använda alla dessa hotell bokningssiter är som en form av skattesmitare. Ingen av dessa betalar skatt i Sverige utan säljer en tvivelaktig produkt som ibland inte finns i verkligheten. De sminkar en gris till oigenkännlighet men det är fortfarande en gris.