Annons:

Annons:

Elite Hotels blir Augustprisets huvudsponsor

För sjätte året i rad är Elite Hotels of Sweden stolt sponsor och samarbetspartner till Augustpriset - den svenska litteraturens kanske mest uppmärksammade och prestigefulla pris. I år som huvudsponsor vilket är ett viktigt steg i bolagets arbete med att bidra till en positiv utveckling för svensk litteratur och svensk kultur i stort, enligt ett pressmeddelande.

”Som ett svenskt företag med all vår verksamhet i Sverige vill vi självklart bidra till en positiv utveckling för svensk litteratur och svensk kultur i stort. Vi förvaltar också ett viktigt kulturarv med våra många anrika stadshotell. Kulturen ligger oss varmt om hjärtat och engagerar också många av våra medarbetare och gäster.” – berättar Bicky Chakraborty, ägare och grundare till Elite Hotels of Sweden i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Israels TB söker PR specialist
Sista ansökningsdag:
8 december 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.