Annons:

Fotoprojektet med Annie Leibovitz ska utveckla begreppet ”all inclusive”

Kryssningsföretaget Celebrity Cruises tar nu ett nytt grepp kring "all inclusive"-begreppet inom reseindustrin när man nu lanserar en ny kampanj för ökad mångfald, enligt ett pressmeddelande.

”Resereklam kan ibland upplevas som ensidig och likriktad men de som reser är allt annat än en homogen grupp”

Projektet inkluderar en bilddatabas med friköpta bilder som företag över hela världen kan använda utan kostnad, med foton av kända fotografer som Annie Leibovitz och Giles Duley. Fotoprojektet är ett initiativ för att öka mångfalden inom resereklam i syfte att inspirera fler företag i branschen att bli mer inkluderande i sin marknadsföring.

Resereklam kan ibland upplevas som ensidig och likriktad men de som reser är allt annat än en homogen grupp. Därför har Celebrity Cruises nu lanserat ett helt nytt projekt, som går under namnet The All-Inclusive Photo Project’ (AIPP), i ett försök att öka mångfalden av bilder i resereklamen och uppmana alla som verkar i branschen världen över att bli mer inkluderande i sin marknadsföring. Som en del i projektet har kryssningsföretaget skapat en bilddatabas med friköpta bilder som är fria för företag att använda. Bilddatabasen inkluderar såväl kryssningsbilder som mer generella resebilder med personer med bland annat funktionshinder, olika hudfärg och sexuell läggning.

Celebrity Cruises har anlitat världskända fotografer som Annie Leibovitz, en känd förespråkare inom LGBTQ+ communityt, Giles Duley, en engelsk dokumentärfotograf, Naima Green, New York-baserad queer-fotograf och Jarrad Seng, Australien-baserad fotograf, filmmakare och kreativ chef med Malaysisk-kinesiskt ursprung enligt ett pressmeddelande. 

I bildkollektionen ser vi bland annat modeller, musiker, idrottare, konstnärer, aktivister och flyktingar som besöker destinationer världen över med Celebritys kryssningar.

Kommentarer är stängda.