Annons:

Annons:

Related och United Spirit Nordic: Inleder strategiskt samarbete

Nordiska fullservicebyrån Related har inlett ett strategiskt samarbete med pr- och marknadsföringsbyrån United Spirit Nordic. Det skriver företagen i ett pressmeddelande. – Vi tror på att detta samarbete kan göra båda företagen bättre, säger Henrik Koch, vd och ägare av Related, som är nordiska representanter för bland annat Maldiverna, Japan, Dubai, Malta och Flandern.

Christine Engen, ägare av United Spirit Nordic, menar att samarbetet stärker företagens position på marknaden.

– Våra erfarenheter och kompetenser kompletterar varandra och tillför en ny dimension till båda organisationerna. Båda företagen har byggt upp starka varumärken på den nordiska marknaden och detta strategiska partnerskap stärker den positionen ytterligare. Vi ser fram emot att samarbeta med Henrik och hans team för att ge våra kunder ännu större mervärde, säger Christine Engen, ägare av United Spirit Nordic, som är nordiska representanter för bland annat Jamaicas turistbyrå.

KOMMENTARER

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Visitnorway söker en Branschspecialist
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021
Senior Sales Operations Agent to Qatar
Sista ansökningsdag:
1 juli 2021

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.