Annons:

Related rekryterar tungt namn inom resebranschen

Den nordiska fullservice-byrån Related anställer Jens Juliussen, en känd profil inom resebranschen. Jens Juliussen har tidigare, bland annat, varit chef för produktutveckling och marknadsföring på Thomas Cook Northern Europe där han sysslade med chartermarknaden. Hans titel på Related blir Travel Trade and Marketing Director. Har även haft roller inom Spies1985 och Scandinavian Leisure group. Det skriver Related i ett pressmeddelande.

– Jens kommer bidra med viktig kompetens inom travel trade och marknadsföring, bland annat vad gäller produktutveckling och relationer till flygbolag och researrangörer. Jens får också en viktig roll när det kommer till att utveckla marknadsföringsaktiviteter och kampanjer för våra uppdragsgivare och ta dessa till en ny nivå. Han får även ansvar för att utveckla nya former för arbetsprocesser inom dessa områden, säger Henrik Koch, vd och ägare, Related.

Jens Juliussen ser fram emot den nya rollen på Related.

– Related har ett starkt varumärke, en grundläggande sund verksamhet- och företagskultur och besitter exakt de kvaliteter som behövs för att forma framtiden och ta vara på de möjligheter som uppstår i kölvattnet av den förändring som skett i den globala resebranschen under det senaste året. Jag ser därför enormt mycket fram emot att bli en del av Relateds team och få vara med och utveckla företagets fortsatta resa, säger Jens Juliussen.

Jen Juliussen tillträder tjänsten på Related den 23 augusti 2021.

En kommentar

  1. David Karlsson: Stort grattis Jens och Related!