Annons:

Rolfs Flyg & Buss årliga resequiz leds av Lasse Kronér

På söndag är det dags för researrangören Rolfs Flyg & Buss årliga och mycket uppskattade resequiz i Flunsåsparken på Hisingen i Göteborg. Årets dragplåster är den folkkära artisten Lasse Kronér – nu högaktuell i SVT:s nya program Kronérs sommargäster, enligt ett pressmeddenade.

Scenprogrammet är fullspäckat, och utöver Lasse Kronér som bjuder på sång, underhållning och skojiga upptåg från scenen uppträder också det lokala och uppskattade coverbandet Partypatrullen med Gunnar Jaunupe och Per Aronson Andersson i spetsen.

Resequizet från scenen har temat världen och genomförs med musikaliska inslag och kluriga frågor. Under dagen lottar researrangören också ut resecheckar till publiken.

Flunsåsparken har i många år varit en samlingsplats för reseintresserade i företagets regi där man vid liknande evenemang lockat tusentals åskådare till parken. Rolfs Flyg & Buss Vd Emanuel Karlsson ser fram emot evenemanget:

– Vi tror på stor uppslutning en härlig söndagseftermiddag fylld av glädje och underhållning. Rolfs Flyg & Buss grundades på Hisingen och vår resebutik har funnits på Vågmästareplatsen sedan 80-talet. Flunsåsparken är för oss en naturlig samlingsplats för evenemang som dessa, säger Emanuel.

Hittills har fler än 1 200 föranmälningar inkommit till evenemanget, och arrangören räknar med omkring 2 000 deltagare. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla. Evenemanget pågår mellan klockan 13.00-16.00 söndag 18 augusti.

Kommentarer är stängda.