Annons:

Vings maskotar Lollo & Bernie får eget digitalt universum

Med över 51 miljoner visningar på Youtube är Vings populära maskotar Lollo & Bernie ett stående inslag i många barnfamiljers hem. För att bredda målgruppen ytterligare görs nu en storsatsning på en fristående Lollo & Bernie-sajt online, vilket man blir först ut med i resebranschen i Norden, enligt ett pressmeddelande.

”Vi har länge känt att vi ’tappat’ barnfamiljerna efter en resa och har även velat nå ut till nya målgrupper”

Den nya plattformen får inte bara en helt ny webbshop med populära produkter utan samlar även allt från kreativa idéer, Lollo & Bernie Club och recept till pyssel, dans, och lekar under ett och samma tak. Lollo & Bernies nya universum riktar till sig till alla föräldrar, men här ges även tillfälle för hela familjen att gemensamt utforska den nya spännande världen.

Sharni Breinholt, Head of Lollo & Bernie Brand & Concept, Ving/Nordic Leisure Travel Group.

– Det känns väldigt spännande att vara först ut med den här typen av satsning i branschen. Med den nya plattformen kan vi både öka varumärkeskännedomen, men också bredda konceptet ytterligare och satsa ännu mer på E-Commerce och digitala upplevelser, säger Sharni Breinholt, Head of Lollo & Bernie Brand & Concept, Ving/Nordic Leisure Travel Group.

Den webbshop som Lollo & Bernie tidigare haft får nu en ny kostym med ett nytt och modernt utseende med ett brett utbud av produkter som är knutna till flera kvalitativa licenspartners, bla Teddykompaniet, Franchetti och pfgSTOCKHOLM. Här finns, liksom tidigare, allt från de populära kramdjuren och pyssel till kläder och spel och utbudet kommer framöver att utökas ytterligare med fler produkter. Först ut är en helt ny klädkollektion som släpps i februari.

Vings Lollo & Bernie Club.

Lollo & Bernie Club

En nyhet på sajten blir ett helt nytt sk Club Community, Lollo & Bernie Club, där man som medlem får ta del av ett unikt välkomstpaket, får inbjudan till events, förtur till kollektionssläpp och nyhetsbrev där nyheter presenteras. Genom lanseringen av Lollo & Bernie Club bibehålls kontakten med alla barnfamiljer som varit i väg på en resa eller som träffat maskotarna på hemmaplan och det blir även möjligt att nå ut till barnfamiljer som ännu inte känner till Lollo & Bernie och deras värld.

– Vi har länge känt att vi ”tappat” barnfamiljerna efter en resa och har även velat nå ut till nya målgrupper. Genom Lollo & Bernie Club ges många nya spännande möjligheter för att kunna interagera med alla fans och hålla dem uppdaterade på allt som händer, från nya produkter till inbjudningar till event. Framöver planeras det även för mycket mer rörligt material som vi tror kommer att bli mycket uppskattat, fortsätter Sharni Breinholt.

Lollobernie.com är framtaget helt Inhouse hos Ving/Nordic Leisure Travel Group och finns tillgänglig för alla oavsett om man har gått med i Lollo & Bernie Club eller ej. För att bli medlem i Lollo & Bernie Club måste man ha fyllt 18 år.

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024