Annons:

Handelsbanken startar onlinebokning för affärsresor

Handelsbanken Business Card lanserar en onlinebokningstjänst för affärsresor.
– Nu kan vi erbjuda våra företagskunder ett enkelt sätt att boka och betala affärsresor online, säger Hans Palm, produktchef för Business Card på Handelsbanken.

Bokningstjänsten är ett samarbete mellan Handelsbanken, Amadeus och Nex Resebyrå. I botten finns en förenklad variant av Amadeus självbokningsverktyg AeTM. Biljetthanteringen sköts av Nex Resebyrå.

– Resenären bokar själv flyg, hotell och hyrbil online och kan koppla sitt bonuskort på flygbolag och hotell till sitt konto. Men det går också att boka utan vare sig konto eller inloggning. Tjänsten ska däremot inte förväxlas med Handelsbankens resekonto, säger Björn Sandgren, affärskoordinator Business Card på Handelsbanken.

Vilka är fördelarna för era kunder med den här tjänsten, jämfört med att boka resan direkt hos flygbolagen eller hos en vanlig onlineresebyrå?
– Framför allt innebär det en tidsbesparing för kunderna som slipper surfa runt på flygbolagens olika sajter. Dessutom slipper de all reklam som kan finnas på andra resesajter, säger Hans Palm.

Kommentarer är stängda.