Annons:

Hon lämnar Etraveli – startar eget

Marléne Wallberg Banffy gör idag sin sista dag på Etraveli. I stället ska hon öppna eget som organisationskonsult – och plugga.

Etravelis kommunikationschef Marléne Wallberg Banffy slutar idag i bolaget, efter 15 år. I stället lockar ett liv som egen företagare, och ett flexiblare arbetssätt.

– Jag har varit med så länge och vill dela med mig av det jag har lärt mig. Jag känner att jag har skaffat mig en kunskap som inte alla har haft möjlighet till, säger Marléne Wallberg Banffy.

Hon siktar på att jobba som konsult inom onlinemarknaden, kommunikation och marknadsföring, och hon kan även tänka sig att ta styrelseuppdrag. Dessutom ska hon plugga till organisationskonsult på halvtid.

– Jag vill förkovra mig teoretiskt inom de här områdena.

Vad har varit roligast under de här 15 åren?
– Den enorma tillväxten. Att vi både drivit utvecklingen och anpassat oss efter de förutsättningar som gällt. Alla människor i bolaget som är så engagerade. Att ha varit med och byggt bolaget. I början var det bara jag och Ralph Axelson, vi delade rum. Nu är vi 220 personer. Det är nästan så att jag får nypa mig i armen för att förstå att jag varit med på den här resan.

Marléne Wallberg Banffy ersätts av Claes Tellman.

Kommentarer är stängda.