Annons:

Momondo tar plats i European Tech Alliance

Momondo är som enda reseföretag en av grundarna till European Tech Alliance. Syftet är att verka för ett starkare teknik-Europa.

När European Tech Alliance nyligen presenterades stod Momondo som en av grundarna. European Tech Alliance består av 26 växande företag som jobbar med högteknologiska lösningar. Företagen ska vara grundade i Europa. 

Tillsammans ska gruppen jobba med europeiska regeringar och institut inom EU för att hjälpa den digitala industrin att expandera till den globala marknaden och skapa fler jobbmöjligheter i Europa. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Momondo är väldigt stolt över att vara en av grundarna av European Tech Alliance. Under åren har vi utvecklat flera avancerade tekniska lösningar, och nu tar vi ytterligare ett steg framåt genom att samarbeta med andra ledande europeiska högteknologiska företag, säger Pia Vemmelund, VD på momondo.

Momondo är enda reseföretag i gruppen.

Medlemmar i European Tech Alliance:
Allegro Group, Appear Here, Audioteka, Avast, AVG, Barnebys, Blablacar, Brand24, Deezer, Dreamstime, Facility Live, Just Spices, King, Klarna, Made, Momondo Group, Prowly, Rovio, Seznam.cz, Spotahome, Spotify, Supercell, Swiftkey, The Pole Society, Transenter, och Zed.

Kommentarer är stängda.