Annons:

Annons:

Sverigetaxi och Taxi 020 går samman – bildar Sveriges största taxibolag

Med över 2700 bilar på över hundra orter blir Sverigetaxi när de går samman med Taxi 020 Sveriges största taxibolag.

Taxi 020 och Sverigetaxi går samman och bildar Sveriges största taxibolag. Tillsammans kommer de att ha 2700 bilar på över hundra orter runt om i Sverige. Bolagen kommer att verka under vad som nu blir deras gemensamma varumärke: Sverigetaxi. Bilarnas dekor baseras på Taxi 020:s gula och blå färger.

Sverigetaxis miljömål är att vara helt fossilfria till 2025. Därför kommer fem miljövänliga Teslabilar att bli de första att få ny dekor. Dessa sätts i bruk i veckan. Övriga bilar kommer successivt att byta utseende.

– Det känns fantastiskt att få vara en del av det nya Sverigetaxi, där vi kombinerar Taxi 020:s uppskattade tekniska lösningar och ambitiösa miljöengagemang med Sverigetaxis starka närvaro i landet. Det innebär också att vi samlar Sveriges taxi i en och samma app, vilket underlättar för kunder som behöver beställa en taxi, oavsett var i landet de befinner sig, säger Frederick Scholander, marknads- och försäljningschef på Sverigetaxi i ett pressmeddelande.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019