Annons:

Anne Klintfält ska marknadsföra Barbados

Turistrådet för Barbados, Barbados Tourism Marketing Inc., har utsett en ny skandinavisk säljrepresentant - som också blir turistrådets första i sitt slag i Skandinavien. Framöver är det Anne Klintfält som kommer ansvara för försäljning och destinationsmarknadsföring av den populära ön, i nära samarbete med skandinaviska researrangörer. Anne har många års erfarenhet inom försäljning av och marknadsföring in resebranschen, enligt ett pressmeddelade.

”Vi vet att Barbados har ett gott rykte på marknaden”

Anne Klintfält har mer än 25 års erfarenhet i den nordiska resebranschen och kommer närmast från en tjänst som Leisure Sales Manager för British Airways, Iberia och American Airlines i Norden. Tidigare har hon jobbat som Key Account Manager hos flygbolag som Finnair, Icelandair, Malaysia Airlines och Emirates. Hon har också varit säljansvarig hos Marriott Global Sales och hanterat sälj- och marknadsföring för olika destinationer hos PR- och representationsbyrån United Spirit Nordic.

– Vi är glada över att nu ha en skandinavisk representant som känner marknaden väl och kan stötta regionens turoperatörer och researrangörer med att utveckla nya produkter och marknadsföra Barbados i Skandinavien. Vi vet att Barbados har ett gott rykte på marknaden, men vi vet också, att det är många resenärer som inte känner till alla de möjligheter som finns på destinationen utöver de vackra sandstränderna och det blåa vattnet. Under de kommande åren vill vi därför sätta ännu mer fokus på bland annat våra friluftsaktiviteter, de många olika matupplevelserna och den lokala kulturen, säger Anita Nightingale, European Director, Barbados Tourism Marketing Inc i ett pressmeddelande.

2 kommentarer

  1. Torsten Pettersson: En fin ö som jag har besökt två gånger för många år sedan 🌅 Nu bor jag i Malaga en stad som jag också vill Rekommendera . Härligt liv som pensionerad flaggfabrikör från Stockholm 🇸🇪.
  2. Björn Jansson: Bodde där 1973-76 och besökt Bim 53 gånger genom åren,"My second home"..
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024