Annons:

Charlotte Kalla ny ambassadör hos SkiStar

En av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna och flerfaldiga OS-medaljören Charlotte Kalla blir en del av SkiStars team. Syftet är att inspirera ännu fler till rörelseglädje och aktivitet samt att utveckla träningskläder för varumärket EQPE. Samarbetet är en viktig del i SkiStars förflyttning från liftbolaget SkiStar till fjällturismbolaget året runt, enligt ett pressmeddelnade.

Charlotte Kallas ambassadörsskap handlar framförallt om att utveckla och delta på SkiStars camps som ska inspirera till gemenskap, rörelseglädje, äventyr och avkoppling.

I sin roll som produktutvecklare kommer Charlotte blandat annat utveckla en särskild klädkollektion för längdskidåkning och utomhusträning under SkiStars varumärke EQPE som kommer att säljas exklusivt genom SkiStars butiker och egna kanaler. 

-Vår vision är att skapa och leverera minnesvärda fjällupplevelser till en bred målgrupp genom att hela tiden utveckla hållbara produkter, tjänster och koncept som ligger rätt i tiden. Charlotte har en fantastisk personlighet med tydliga värderingar vilket gör att hon idag en mycket uppskattad och folkkär idrottare. Därför är vi väldigt glada att vi kan arbeta tillsammans kring framtidens fjällturism då Charlotte precis som vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor; att både få fler att röra på sig, att ta hand om sig själv och fjällmiljön vi verkar i, säger Stefan Sjöstrand, vd på SkiStar AB i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.