Annons:

Annons:

Johanna Hansli ny Sales Manager på Havila Kystruten

Det nya företaget Havila, som från och med januari 2021 kommer att segla på den traditionella norska kusten mellan Bergen och Kirkenes, har anställt Johanna Hansli som Sales Manager Europe, enligt ett pressmeddelande.

Johanna kommer senast från rollen som Head of Sales Nordic i Hurtigruten.

Vi är väldigt glada för att få med Johanna på vårt team och hon kommer med ovärderlig erfarenhet och expertis och blir en viktig person när vi bygger vår distribution på den europeiska marknaden, säger SVP Sales & Marketing i Havila Kystruten Tor Johan Pedersen.

Våra 4 nya fartyg kommer att vara de mest miljövänliga kustfartygen i trafik och drivs av LNG (flytande naturgas) och batteri. De 4 fartygen Havila Castor, Havila Capella, Havila Polaris och Havila Pollux kommer att sätta en ny standard för miljövänlig kustfart och vi kommer att kunna segla in i Världsarvsfjorden Geiranger utsläppsfritt redan 2021, vilket är 5 år innan Stortingets nollutsläppskrav. 

– Jag ser verkligen fram emot att vara med och bygga upp Norges mest spännande reseprodukt och efterfrågan på våra produkter är redan stor på marknaden. Det är otroligt spännande att få vara med och utveckla framtidsprodukten inom kustrederi, där man kombinerar hög standard med miljövänlig drivmedel, säger Johanna Hansli, i ett pressmeddelande. 

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.