Annons:

Karen Tucker – ny försäljningsdirektör på Royal Caribbean International

Royal Caribbean International har nyligen utnämnt Karen Tucker till sin nya försäljningsdirektör för Norge, Sverige, Danmark och Finland, där hon tar över ansvaret för bolagets dynamiska nordiska team. Magnus Wrahme som har varit ansvarig för Norden sedan 2019, och varit i bolaget i över femton år, kommer att lämna Royal Caribbean i december då han har tackat ja till en ny roll som President för World of Volvo i Göteborg, enligt ett pressmeddelande.

Karen Tucker startade i Royal Caribbean Group redan 2003 och kommer att ta steget upp från sin nuvarande roll som «Head of Field Sales» hos Royal Caribbean International i England. Karen har haft manga olika roller i bolaget bl a i flyg, produkt och försäljningsavdelningen och har byggt globala relationer internt som gett henne ovärderlig kunskap om bolagets kultur och sätt att arbeta.

Nyligen var Karen projektledare för Royal Caribbean’s «return to service program» i Europa och Singapore som omfattade tätt samarbete med fartygens besättning, huvudkontoret i Miami och de olika försäljningskontoren runt omkring i världen. Karen startar i sin nya roll fr o m december och kommer att flytta till Oslo i januari, 2022 för att kunna erbjuda full lokal support till marknaderna.

I sin nya roll som ansvarig för Royal Caribbean Internationals nordiska verksamhet kommer Karen att rapportera till Ben Bouldin, Vice President EMEA för Royal Caribbean International som kommenterar i ett pressmeddelande: “Karen har spelat en otroligt central roll i vår europeiska uppstart det sista året och jag är övertygad om att hon kommer att fortsätta sitt framgångsrika och metodiska ledarskap också i vår nordiska verksamhet. Hon har också gedigen erfarenhet från många olika funktioner som blir värdefulla egenskaper i vår fortsatta utveckling som marknadsledare i den nordiska marknaden. Jag vill också passa på att tacka Magnus för hans solida ledarskap och insatser för vårt bolag genom åren och önskar honom framgångsrika resultat också i sin nya roll».

Karen Tucker kommenterar i ett pressmeddelande; “Jag är så inspirerad över att starta i min nya roll och ansvara för Royal Caribbeans nordiska kontor från Oslo. Vi har stort växtpotential i alla de nordiska marknaderna som bekräftades när jag nyligen hade nöjet att möta några av våra samarbetspartners på Harmony of the Seas. Vi har ett spännande år framför oss och jag gläder mig till att arbeta tätt tillsammans med våra samarbetspartners och vårt eget duktiga team för att ytterligare stärka Royal Caribbean Internationals position i både Norge, Sverige, Danmark och Finland.»

En kommentar

  1. Bodil: Jag skulle vilja se en översyn av hela branschen genom Travel News vad gäller arbetsförhållanden och var fartygen är registrerade.