Annons:

Birka Cruises besöker Berlin i sommar

Birka Cruises bjuder på storstadspuls, badorter och historiska upplevelser när rederiet presenterar 2020 års nya långkryssningar. Sommarens stora nyhet är möjligheten att besöka världsmetropolen Berlin under en ny femdygnskryssning. Återkommer gör även Birkas klassiker som Höga Kusten, Gotland och förra årets succényhet Klaipeda, enligt ett pressmeddelande.

Sommaren 2020 gör Birka totalt 14 långkryssningar till olika resmål runt Östersjön. Utöver den nya femdygnskryssningen återkommer fjolårets succényhet Klaipeda, kryssningarna till världsarvet Höga Kusten i kombination med Vasa eller Luleå samt Rügen. Dessutom utökas antalet weekendkryssningar till Visby.

På långkryssningarna tillbringas en dag i varje hamn, antingen på egen hand eller på någon av de guidade utflykter som erbjuds. Middagarna ombord bjuder på specialkomponerade menyer med lokala inslag. Det finns också ett stort utbud av spa, aktiviteter och nöjen.

En kommentar

  1. Dag: Bör nog poängteras extra noga att Berlin 🇩🇪 inte är en stad man seglar till 🤓 Fartyget lägger till i Warnemünde (en mil norr om Rostock), sedan är det ca 24 mil, motsvarande minst 2 tim 36 min att köra enkel resa till Berlin under förutsättning av att det inte är köer 🥺