Annons:

Annons:

Efter premiären – klart för ännu en SkiCruise till Sundsvall

Ett skepp kommer lastat med skidåkare – igen! Nu är det klart att Birka Cruises gör om sin omtalade och uppskattade nyhet SkiCruise. Premiären i februari blev en riktig snackis, och nu förbereder rederiet för ännu en sväng till backen, enligt ett pressmeddelande.

Den 15 februari avgick Sveriges första renodlade skidkryssning, Birka SkiCruise. Hundratals entusiastiska skidåkare hängde med på premiärturen till vintersportstaden Sundsvall och en hel dags snöiga äventyr. Ombord på fartyget avnjöts läckra måltider, flytande afterski, underhållning, dans, bad och shopping. Premiären blev oerhört lyckad och de positiva kommentarerna från nöjda skidkryssare har strömmat in.

Nu kommer den glädjande nyheten att succén får en fortsättning nästa år. På alla hjärtans dag, den 14 februari 2020, sätter Birka än en gång kurs mot Sundsvall för en kombination av maxad kryssning och härlig skidåkning.

Kommentarer är stängda.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.