Annons:

Annons:

RCL Cruises får ny Nordenchef

Julie Ödegaard har utsetts till ny Nordenchef för RCL Cruises. Samtidigt avgår Mats Jacobsson som haft tjänsten i 2,5 år.

Julie Ödegaard kommer närmast från tjänsten som RCL Cruises finanschef i Norden.
I sin nya tjänst kommer hon att ha det övergripande ansvaret för varumärkena Royal Caribbean International, Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Julie Ödegaard ersätter Mats Jacobsson som varit Nordenchef i två år.

– Under 2018 ska Royal Caribbean introducera Symphony of the Seas, Celebrity lanserar Edge och Azamara Club Cruises introducerar Azamara Pursuit. Det blir alltså ett massivt år för alla våra varumärken och vi upplever ett stort stöd på den nordiska marknaden, säger Stuart Leven, vice president EMEA och administrativ direktör för RCL Cruises i en kommentar.

– Mats har utvecklat våra handelspartnerskap mycket bra de senaste två åren och jag ser fram emot Julie att fortsätter vårt positiva momentum.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
22 juni 2018