Annons:

Annons:

Royal Caribbeans bjöd Wahlgrens Värld på resan

UPPDATERAD. Den populära realityserien ”Wahlgrens Värld” går ombord på Royal Caribbeans kryssningsfartyg Harmony of the Seas. Programmet sänds nu på torsdag Kanal 5. Inget arvode har betalts ut.

När Wahlgrens Värld reste med Royal Caribbeans Harmony of the Seas november 2017, var fartyget störst i världen. I dagarna lanserar Royal Caribbean storasyster Symphony of the Seas som är ytterligare lite större. Längd: 362.1 meter, bredd: 65,68 meter och med plats för upp till 6 777 gäster (jämförelse Harmony of the Seas, 6 410). De två systerfartygen är båda 18 däck höga.

Vad kostar det för er att vara med i Wahlgrens värld?

– Vi har låtit familjen få prova vår fantastiska produkt och bjudit dem samt produktionsbolaget (4 personer) på kryssningen. Utöver det har inget honorar utbetalats. Övriga utgifter som flyg, hotell och utflykter har familjen och tv-produktionsbolaget själva stått för, skriver Rosita Lincoln i ett mejl till Travel News.

Vad är ert mål?

– ”Wahlgrens Värld” på Kanal 5 och D-play når en bred målgrupp och är mycket populärt i både Sverige och Norge (700.000 unika tittare i veckan inklusive repris och stream på d-play, enligt info från produktionsbolaget). Tittarna är i ålderm 17-45, 70 procent kvinnor och 30 procent män. Vi tror på att tv fortfarande har stor genomslagskraft – särskilt med ”rätt” programprodukt. Familjen är profiler som vi gärna vill samverka med. Familjen Wahlgren är populära i hela Norden och programmet har även börjat sändas i Norge och i Danmark (säsong 1). Många norrmän har tillgång till svenska kanaler och ser också aktuell säsong 3. Det är viktigt för oss att nå fram till en yngre målgrupp, och framtidens kryssningsgäster, skriver Rosita Lincoln i ett mejl till Travel News.

Förr veckan var det premiär på Viking Lines program Stil i sikte i TV3. 164 000 personer tittade.

2 kommentarer

  1. Petter: Skattepliktig förmån?
    Svara
    • Krister: Säkert.
      Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018