Annons:

Annons:

Stena Line får ny vd

Stena Lines vice vd Niclas Mårtensson har utsetts till ny vd för rederiet.

Stena Lines styrelse har utsett vice vd:n Niclas Mårtensson till vd från och med onsdagen den 28 september 2016. Tidigare vd, Carl-Johan Hagman, har därmed återgått till att vara ordförande i Stena Lines styrelse. Han har också kvar rollen som ansvarig för shippingverksamheten inom Stena AB.

Niclas Mårtensson har drygt 10 års erfarenhet från olika roller inom Stena Line, bland annat har han arbetat som linjechef i Tyskland och Polen, som COO och nu senast alltså som vice vd.

– Jag ser verkligen fram emot den spännande uppgiften att med kunden i fokus, förverkliga vår resa mot ett hållbart och digitalt bolag. Behovet av transporter av gods och passagerare fortsätter att öka och Stena Line står med sitt heltäckande europeiska färjenätverk väl rustat för att möta den efterfrågan på ett hållbart sätt. Jag ser fram emot att fortsätta driva utvecklingen av bolaget mot vår vision, säger Niclas Mårtensson i en kommentar.

2 kommentarer

  1. Camilla Swanér: Vad roligt! Grattis Niclas!
  2. Daniel A: Stort grattis Niclas och till Stena Line! Kommer ihåg när vi kämpade ihop på Radisson SAS tiden.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.