Annons:

Annons:

Tapani Kauhanen lämnar Viking Line

Tapani Kauhanen avgår som vd och marknadsdirektör för Viking Lines marknadsföringsbolag Viking Line Skandinavien. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tapani Kauhanen har sedan han anställdes på Viking Line 2012 varit tongivande rederiets strategiska arbete för att locka nya resenärer och internationella marknader. Men inför bolagets fortsatta utveckling råder meningsskiljaktigheter om verksamhetsinriktningen, varför Tapani Kauhanen nu har valt att avsluta sin anställning. Det skriver Viking Line i ett pressmeddelande.

Från och med den 23 februari 2017 och fram till dess att en ersättare har utsetts, övertas det operativa ansvaret för försäljning och marknadsföring inom Viking Line Skandinavien av koncernens vice vd Peter Hellgren.

När Tapani Kauhanen kom till Viking Line 2012 blev han ansvarig för internationell försäljning på Viking Line. 2014 utsågs han till marknadsdirektör för Viking Line Skandinavien.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019