Annons:

De kan vinna Wilhemina Skoghpriset i RevPar Conference i Sydvästra Skåne

Här är de tre nominerade i kategorin Best Revenue Management Conference. Den 10 juni på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Triangeln i Malmö berättar vi vem som vinner de Wilhelmina Skogh-priserna. De kvalificerade är framtagna med data från vår samarbetspartner Benchmarking Alliance.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. De nominerade och vinnaren utses av en jury bestående av rese- och hotellexperter verksamma i reseindustrin. Juryns ordförande är Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

Kategori: Revenue Management är en strategisk process för att maximera intäkterna inom en organisation genom att dynamiskt och aktivt planera, kontrollera och optimera prissättning, försäljning och tillgänglighet av produkter och tjänster. Revenue Management används ofta inom service- och hotellbranschen för att öka bokningsgraden och maximera intäkterna genom att optimera prissättning och kapacitetsutnyttjande baserat på efterfrågan och konkurrens. Det kan också användas i andra branscher och sektorer, där efterfrågan kan variera över tid och där prissättning och kapacitetsplanering kan vara kritiskt för att bibehålla lönsamheten.

Kvalificerade till Wilhelmina Skoghpriset för Bästa ökning I TCRevPAS (Total Conference Revenue per available square meter):

BW Malmö Arena Hotel

Clarion Hotel & Congress, Malmö LIVE

Quality Hotel View

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Kommentarer är stängda.