Annons:

Anna Hellgren är ny verksamhetsledare för Höga Kusten Turism

Med en bred bakgrund som journalist, projektledare och verksamhetsutvecklare har nu Anna Hellgren blivit verksamhetsledare för Höga Kusten Turism. Hon kommer arbeta med att stärka och utveckla varumärket Höga Kusten tillsammans med cirka 125 andra medlemsföretag.

Anna är född i Sollefteå och har sedan många år sommarstuga i Höga Kusten, vilket har gett henne både kärlek och kunskap om området. Hon har jobbat många år på SVT i Umeå, med många olika program och nyheter vilket gör att hon har ett starkt samhällsintresse. Nu ser hon en stor potential i att låta kultur och historia lyfta Höga Kusten till nya nivåer. 

– Jag älskar Höga Kusten och det är ett drömjobb att få arbeta tillsammans med företagen och alla som bor i området för att ge ännu fler chansen att upptäcka denna fantastiska del av Sverige och världen. 

Både Från Höga Kusten Destinationsutvecklings sida och medlemsföretagen ser man positivt på rekryteringen och Annas kompetens, bakgrund och stora kontaktnät. 

– Samverkan mellan det kommunala bolaget Höga Kusten Destinationsutveckling och det näringsägda Höga Kusten Turism är jätteviktigt och en av våra framgångsfaktorer. Tillsammans kommer vi fortsätta stärka utbudet och attraktionskraften i området. Förra sommaren var en rekordsommar och det ser ut som att vi är på väg mot något liknande i år, men vi jobbar också för att få besökarna att längta till och uppleva Höga Kusten året om, förklarar Mia Karlsson VD för Höga Kusten Destinationsutveckling. 

Kommentarer är stängda.

Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024