Annons:

Christina Steer blir Head of Travel Trade hos Visit Sweden

Christina Steer blir Head of Travel Trade hos Visit Sweden, enligt ett pressmeddelande. - Jag är mycket glad att det blir Christina som ska leda vårt internationella Travel Trade-team då vi genom henne får en mycket kompetent kollega med lång och viktig erfarenhet kring internationell bearbetning av just företag och verksamheter och marknadsföring, säger Visit Swedens vd Susanne Andersson.

Christina kommer senast från en roll som Marketing Manager Scandinavia, Finland & Baltic States hos Qatar Airways men har tidigare även innehaft olika roller inom marknadsföring hos både Lufthansa och Lufthansa Cargo.

Som Head of Travel Trade hos Visit Sweden ska Christina leda ett internationellt team på fem personer, stationerade i Tyskland, Storbritannien, Nederländerna, USA och Kina.

Travel Trade hos Vist Sweden innebär bearbetning av och service till internationell resebransch som är intresserad av Sverige som destination.

Det känns fantastiskt roligt att ha fått förtroendet att tillträda den här tjänsten. För mig som har valt att flytta till Sverige från Tyskland för mer än 15 år sedan är det extra speciellt att marknadsföra just Sverige som semesterland i olika delar av världen, säger Christina Steer.

Christina kommer att ingå i avdelningen Brand & Marketing och rapportera till Tina Olsson och Nils Persson som båda är Chief Marketing Officers hos Visit Sweden.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent till Rolfs Travel Group
Sista ansökningsdag:
4 december 2022
FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL ELITE HOTELS I LUND OCH MALMÖ
Sista ansökningsdag:
5 december 2022