Annons:

Premium

”Jag arbetar med intäktsoptimering”

Siri Brevik är ny Revenue Manager på Cirkus Venues. Här svarar hon på Travel News klassiska på-nytt-jobb-enkät.

“Min drivkraft är att ha kul på jobbet och lära mig nya saker. Jag har en stark drivkraft på egen hand men trivs att utvecklas tillsammans i team”

Siri Brevik, du är ny Revenue Manager på Cirkus Venues. Vem är du? 

– Hej! som ny Revenue Manager på Cirkus Venues tar jag med mig 29 års erfarenhet inom kommersiellt arbete inom hotellbranschen. Mitt fokus har alltid varit att skapa affärsmässig framgång och minnesvärda gästupplevelser. Jag är resultatinriktad och en driven analytiker med erfarenhet inom konferens, bokning, marknad, försäljning och revenue management. Har suttit i ledningsgruppen och har där fått den totala insikten av att driva hotell och vilka kostnader som ligger bakom intäkterna. Genom åren har jag parallellt utbildat mig inom digital försäljning, webdesign och growth marketing för att hålla mig i framkant av den digitala utvecklingen. 

Min drivkraft är att ha kul på jobbet och lära mig nya saker. Jag har en stark drivkraft på egen hand men trivs att utvecklas tillsammans i team. 

Privat älskar jag att resa, sol och god mat. Ledig tid spenderas med familjen, antingen hemma, på vårt 1700-tals torp eller på resor. Som person är jag positiv och uppskattar de små…

Har du redan Premium? .

Läs vidare med Premium!

Ingår

  • Exklusiva analyser och sammanställningar av data för branchen
  • Unika intervjuer med reseindustrins viktigaste makthavare
  • Artiklar med tips och råd om hur du blir effektiv i ditt arbete
  • Och mycket, mycket mer!

Köp Premium