Annons:

Affärshotellen som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Här är de fem nominerade till Bästa affärshotell i Nordvästra Skåne. Fler kategorier presenteras inom kort.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kategori: Ett affärshotell är en service-maskin från tidig morgon till sen kväll. I receptionen kan man ha snabba möten. I restaurangen serveras både utsökt lunch och ännu bättre middag. Det finns en vinlista som imponerar på gäster från fjärran länder. I receptionen kan de ditt namn när du kommer dit för andra gången. Rummet är av högsta kvalitet och här kan du stanna ett dygn eller en vecka utan några som helst problem. Priset är inte det lägsta, men här bor du bättre än de flesta.

Elite Marina Plaza Helsingborg.

Elite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza är ett väldigt modern och fräscht hotell, med sköna sängar. Hotellet har också ett fantastiskt läge med havet och kajen på ena sidan och Helsingborg C på den andra sidan. Passar de flesta resenärer!

Elite Hotel Mollberg

Fyrstjärniga Elite Hotel Mollberg ligger vid Stortorget i Helsingborg i en byggnad med anor från 1300-talet. Här väntar en pampig arkitektur, nästan som i en Wes Anderson-film, men med en modern touch på inredningen i hotellrummen.

Clarion Sea U från sundet.

Clarion Sea U

Närmare havet är svårt att hitta! Clarion Sea U har ett fantastiskt läge vid havet, strandpromenaden och nöjesfältet The tivoli som närmaste granne. Det moderna hotellet har även en cool, uppvärmd takpool och en rooftopbar med en magisk utsikt över havet.

V Hotel Helsingborg; BW Premier Collection

Personlig design, en varm atmosfär och fyrstjärnig lyx! V Hotel har gått från 1920-talets mest moderna sjöfartshotell till ett av Helsingborgs mest personliga boutiquehotell. 

Best western plus HUS 57

Östergatan 57 i Ängelholm har alltid varit en mötesplats! Här startade stadens första Folkets Hus redan 1899 och är idag ett businesshotell att räkna med. Lokalerna tar upp emot 300 personer och är perfekt för kreativa möten, minimässor och utställningar.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.

komoot is searching for a Partnerships & Sales Manager
Sista ansökningsdag:
29 februari 2024
VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024
Är du vår nya stjärna? Snart öppnar Scandic Södra Kajen
Sista ansökningsdag:
27 februari 2024