Annons:

De fem bästa ”Smile with your eyes” i Stockholm

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin reception i Stockholm. Den 13 maj på Travel News Business Forum 2024 Stockholm berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Nomineringarna i den nya kategorin Best housekeeping är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. 

– De nya kategorierna kommer att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Kategorin Bästa reception:

Smile with your eyes är lätt att säga, men svårt i praktiken. I en reception vill gästen mötas av en människa som ser en och förstår ens behov redan innan man öppnat munnen. Vissa har bråttom och ingen lust att öppna munnen alls. Andra har en fruktansvärd flygresa i bagaget och behöver prata av sig en stund. De nominerade hotellen i denna kategori kan hantera detta suveränt. Och förstås alla andra utmaningar som uppstår när människor söker ett tryggt hem bortom sin vanliga säng. 

De kvalificerade är:

Clarion Collection Hotel Tapto

Clarion Collection Hotel Tapto

Elite Eden Park Hotel

Elite Eden Park Hotel

Hotel Zinkensdamm

Hotel Zinkensdamm

Mälardrottningen Hotel

Mälardrottningen Hotel

Skytteholm

Skytteholm

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Kommentarer är stängda.

Flygtaxis Support söker nya medarbetare
Sista ansökningsdag:
4 juni 2024
Area Sales Manager till Stockholm
Sista ansökningsdag:
5 juni 2024
Clarion Hotel Post söker Food & Beverage Director
Sista ansökningsdag:
28 maj 2024