Travel News Business Forum Stockholm 6 maj

Travel News Business Forum är ett regionalt event och en prisutdelning med syfte att lyfta reseindustrins intäkter och professionalitet. Det gör vi genom att samla alla som arbetar med turism, hotell och resande under samma tak. Vårt event är en mötesplats, en mässa, seminarier och avslutas med en prisutdelning och mingel.

Fokus är ökad tillväxt och högre vinst. Det kan ske på två sätt. Fler besökare och gäster. Högre intäkter i form av högre priser och bättre marginaler. Vi vill skapa en mötesplats för affärer och starka nätverk.

Travel News är Nordens ledande affärstidning för rese- och turistnäringen. Vi bevakar mötesindustrin och affärsresandet, resebyråerna, researrangörerna, flygbolagen, flygplatserna, hotellen, färjerederierna, tågföretagen, bussbolagen och biluthyrarna. Detta har vi gjort sedan 1985. Varje morgon skickar vi ut ett nyhetsbrevet till 12 000 personer.

Vi som Nordens största affärstidning vill bidra med kunskap och vara ett torg. Det är till oss du kommer för att höra senaste nytt, sälja något och knyta nya och återknyta gamla kontakter.

Temat för TNBF är reseindustrins status. Vad kan vi göra för att politiker och allmänheten ska förstå att resor och turism är minst lika viktigt för Sverige som jordbruk och stålindustrin. Den senaste drabbas inte av flygskam trots betydligt högre Co2-utsläpp än flyget. Vad kan vi göra för att få fler turister och möten och events till din stad. Och så vill vi hitta stenar i din sko som hindrar utvecklingen. Kärnan i detta event är hotellbranschen och dess underleverantör som vi gärna ser som partners på vårt event. Men vi välkomnar alla som arbetar med turism och event i regionen.

Det är nu fjärde året som vi kör Travel News Business Forum. Vi har fram till nu gjort knappt 10 event och haft knappt 1000 besökare. Våra utvärderingar visar att vi blir allt bättre på att skapa vettigt innehåll och bra möten. Men vi är bara i början. Vårt mål är att Travel News Business Forum ska bli ett lika starkt event som DI:s Gasellen. En självklart institution i svenskt näringsliv.

Pssst…är du intresserad av att bli vår partner? Klicka här.

Moderator: Viggo Cavling

Viggo Cavling är chefredaktör för Travel News sedan februari 2018. Han har tidigare varit chefredaktör affärstidningen Resumé och verksam inom media sedan tidigt 90-tal. Med stor energi och mycket humor leder han dagen och kvällen på Travel News Business Forum.

Program

15.00 – Travel News chefredaktör Viggo Cavling och vd Nils Norberg hälsar välkommen.

16.00 – Paus med fika

16.15 – Under dagen kommer vi att ha fyra hearings: 

1: Transport

2: Möten, Hotell & Events

3: Det offentliga

4: Wild & Crazy

Transport:

Möten, Hotell & Events:

Det offentliga:

Wild & Crazy (alltså det som faktiskt får människor att resa till en destination):

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

17.00 – Workshop & Mingel

18.00-Wilhelmina Skoghpriset

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Bli vår partner