Annons:

De fem bästa på Performance Online i Stockholm

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin Performance Online i Stockholm. Den 13 maj på Travel News Business Forum 2024 Stockholm berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Nomineringarna i den nya kategorin Performance Online är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. 

– De nya kategorierna kommer att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Kategori: Best Performance Online

Denna kategori bygger på betyg på nätet från de stora aktörerna: Booking.com, Hotel.com, Google och Tripadvisor, men också på hur hotellen svarar på de inlägg som görs i dessa kanaler. Att vara aktiv på dessa forum och i sociala medier med sina gäster är en central nyckel till återbesök. Gäster som får svar på kritik är mycket nöjdare än de som har känslan av att kommunicera med ett svart hål. Internet har inte förändrat någonting, människans innersta längtan är att bli sedd av en annan människa.

De nominerade är: 

Hotel Kungsträdgården

Hotel Kungsträdgården

Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen

Miss Clara by Nobis

Miss Clara by Nobis

Nordic Light Hotel

Hotell Stockholm city | Nordic Light Hotel | Strawberry
Nordic Light Hotel

Hôtel Reisen

Hôtel Reisen

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Kommentarer är stängda.