Annons:

De är bäst på housekeeping i Västra Götaland

Här är de fenominerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin Best housekeeping i Västra Götaland. Den 11 september på Travel News Business Forum 2023 Göteborg berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Nomineringarna i den nya kategorin Best housekeeping är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. 

– De nya kategorierna kommer att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Malin Oest ska vara konferencier på Travel News Business Forums utdelning av Wilhelmina Skoghpriset. Varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Att lyfta fram organisationer och människor som gjort något extra bra är alltid viktigt! Och dessutom i en ”bortglömd” persons namn – perfekt!

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Simon Finne, VD Loopon i en kommentar.

Kategori Best Housekeeping: Ett hotell kan liknas vid ett sjukhus. Alla delar måste fungera för att produkten ska bli så bra som möjligt. Det spelar ingen roll hur bra kirurgerna är på ett sjukhus, eftersom operationsrummet inte är riktigt rent så dör patienten i alla fall. På ett hotell är det samma sak, det spelar ingen roll om man har världens häftigaste fastighet och snygga möbler. Är sängarna inte bäddade och det är skit i hörnen blir gästen missnöjd och kommer inte tillbaka. Istället berättar hen för alla i bekantskapskretsen om sin fruktansvärda upplevelse. Det är därför som Best Housekeeping är bottenplattan på alla hotell. De nominerade i denna kategori vet detta mer än de flesta.

Kviberg Park Hotel

Mitt i Nordens största multisportarena hittar du Kviberg Park Hotel & Conference. Här får du tillgång till Nordens största hotellgym. Här har man stor vana att ta hand om allt från konferensgäster med mycket aktiviteter till barnfamiljerna som vill besöka Universeum. Alla med lika kritiska ögon på städningen, tur att Kviberg Park Hotel håller måttet och mer därtill.

Landvetter Airport Hotel

Detta hotell hade länge monopol på gäster som vill bo på Landvetters flygplats, men plötsligt flyttade Nordens största hotellbolag in bredvid. Då är det lätt att bli en smula uppgiven och slarva med saker man alltid gjort bra. Men icke här. När gästerna ska betygsätta städningen på Landvetter Airport blir hotellet fem i topp i regionen. 

LIsebergs nya hotell med över 1000 bäddar har anledning att se ljust på tillvaron.

Liseberg Grand Curiosa

Man skulle kunna tro att i början är det lite skit i hörnen, speciellt om man öppnar ett av Nordens största hotell. Men icke. Här har det varit rent i hörnen och perfekt bäddade sängar redan från första dagen. Vi är imponerade. Gästerna likaså. 

Grand Alingsås

Det finns många anledningar att sova en natt i Alingsås. Att det alltid är rent och fint på hotellet är en av dem. Men skulle housekeeping inte fungera som hand i handske på Grand i Alingsås så skulle få komma tillbaka till den mysigaste destinationen i västra Sverige. 

Upper House i Göteborg blev Sveriges Bästa Hotell 2018 enligt Treaveller´s Choice Awards. Foto: Pressbild

Upper House

Det är självklart att housekeeping ska fungera perfekt på ett lyxhotell. Men det självklara är ofta det allra svåraste. Men här lyckas man både med det mest grundläggande: rent och fräscht i varenda vrå, OCH att skapa en hotellupplevelse som många anser vara värd en egen resa.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024