Annons:

Sju romantiska hotell i Sydvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Här är de nominerade i kategorin “bästa hotellen för kärlek” i Sydvästra Skåne. Den 12 juni på Travel News Business Forum 2023 på Quality Hotel View i Malmö berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skoghpris.

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Bästa hotell för kärlek: 

Kategori: Det är hit du ska åka när kärleken behöver en liten boost. Du åker hit för att fria eller fira en bröllopsdag. Eller bara för att rå om varandra och ha det riktigt mysigt. 

MJ’s Hotel  

ESS-groups flaggskepp i Malmö. Flamingos, sammet och färgglada mönster i centrala Malmö. Här kan du och den du tycker om ta del av en elegant design och en lyxig atmosfär medan ni avnjuter något läskande i hotellets imponerande piazza. MJ’s är resultatet av ytterligare en hotellsnackis bland ESS groups hotell. Med andra ord: En hotellbubbla som man helst inte vill kliva ut ur. Men när det väl är dags så har du Lilla Torg och dess stora restaurangutbud precis utanför porten. En gång i tiden var detta Hotel Mäster Johan, Sveriges första boutiquehotell. Då i takt med sin tid. Idag heter det MJ’s passar som hand i handske med 2000-talet.

Mayfair Hotel Tunneln  

Varför inte ta med din käresta till ett klassiskt hotell i hjärtat av Malmö? Det blir inte mer mitt i stan, i högra hörnet sitter stadens “skallesten”, ett minne från medeltiden.  

Sov som ett kungapar i de schyssta sängarna innan ni njuter av en härlig frukostbuffé i de medeltida källarvalven, som för övrigt började användas redan år 1307. Genom århundradena har både danska och svenska kungar gästat huset. Vi förstår precis varför. Är det något som Hotel Tunneln är bra på så är det att vara ett riktigt bra hotell, vilket det har varit i över 100 år. Detta är så långt från ett nybyggt kedjehotell det går att komma. 

The Duxiana 

Hotellet som tar en riktigt god natts sömn på stort allvar. Kryp ner i en lyxig DUX-säng med någon du tycker om, sängen sägs för övrigt vara en av världens mest bekväma sovupplevelser. Och får du inte nog av den mycket omtalade bädden så finns den att köpa med rabatt på självaste hotellet. Mycket fyndigt tycker vi. Och även om det är lätt att ligga och dra sig lite för länge på morgonkvisten så erbjuder The Duxiana i centrala Malmö så mycket mer! 

Story Hotel Studio Malmö located 5 min from the Malmö Central Station

Story Hotel Studio Malmö 

En innovativ hotelldröm som erbjuder regndusch en och 48-tums led-tv i varje rum samt en svårslagen utsikt över Malmö och Öresundsbron. Hur mysigt? På 14:e våningen hittar du den berömda restaurangbaren Kasai in the Sky, där bland annat välblandade cocktails och kreativa tolkningar av det japanska köket står på menyn. Story Hotel är helt enkelt en destination i sig endast några kvarter från Malmös centralstation. Det blir inte mer urbant än här, ändå är det mysigt och ja, faktiskt sexigt. Detta hotell är Malmös eget The Standard, en skyskrapa där allt kan hända. Ja, vi tänker på filmen Shame från 2011. 

The Norrmans Castle 

Vad sägs som att checka in på ett färgglatt 1800-tals slott en halvtimme utanför Malmö? Visst ser slottet ganska diskret ut med sin ljusrosa fasad, men låt dig inte luras av dess utsida. Invändigt väntar en färgstark oas inte likt någon annanstans. Zebramönster, knallrosa salonger samt djärva och lekfulla smårätter i restaurangen gör The Norrmans Castle till en upplevelse utöver det vanliga. Behöver vi ens skriva att det är romantiskt? Paret Anna och Lars Norrman har helt klart gjort ett mycket kreativt jobb efter att de tog över driften av hotellet 2022. Utanför dörren väntar Sveriges vackraste skog: Bokskogen. Att vandra här en vårdag när löven precis slagit ut en religiös upplevelse. Till och med stenar blir förälskade i denna miljö. 

Millas Villa - High Five Skåne

MillasVilla Lund 

Trött på klassiska hotelljättar? Då kan MillasVilla i centrala Lund vara något för dig. Boutiquehotellet erbjuder 12 smakfullt inredda rum med tillhörande frukost. En perfekt adress att landa på efter en lång dag i mysiga och historiska Lund. 

Välkommen till Havshotellet – Limhamns eget designhotell!

Havshotellet Malmo 

Skåne fortsätter att leverera sovupplevelser av högsta klass. Denna gång ett stenkast från småbåtshamnen på Limhamn i Malmö. På Havshotellet kan du nämligen med en handkontroll själv ställa in hur hård eller mjuk just din säng ska vara. Utöver denna härligt innovativa detalj så bor du i något av hotellets 21 skeppsrum där alla bär på en alldeles egen historia. Havshotellet gör minst sagt det lilla extra för sina gäster. 

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024