Annons:

De kan vinna bästa mötesanläggning i Sydvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin bästa mötesanläggning, priset delas ut i två klasser, med och utan övernattning. Den 10 juni på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Triangeln i Malmö berättar vi vem som vinner de Wilhelmina Skogh-priserna. De nominerade är framtagna med gästdata från vår samarbetspartner Svenska möten.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. De nominerade och vinnaren utses av en jury bestående av rese- och hotellexperter verksamma i reseindustrin. Juryns ordförande är Travel News chefredaktör Viggo Cavling.

Kategori: Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling.

Kvalificerade är:

Clarion Hotel & Congress Malmö Live 

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Elisefarm, Höör  

Flädie mat & Vin, Bjärred 

The Lodge, Genarp

Gässlingen Skanör, 

Quality Hotel View, Malmö 

Bästa mötesanläggning dagkonferens 

Kategori: Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling. Sover över gör ni inte här, men troligen i närheten eller hemma förstås. 

Bästa daganläggning 

Kvalificerade är:

Best Western Malmö Arena, Malmö

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

High Court Malmö Arena Hotel

Slagthuset, Malmö 

St Gertrud, Malmö

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Råbylunds Gård, Lund

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Kommentarer är stängda.