Annons:

De kan vinna Wilhelmina Skoghpriset för bästa mötesanläggning i Nordvästra Skåne

Nu presenterar vi den tredje kategorin med nominerade till Wilhelmina Skoghpriset på Travel News Business Forum Nordvästra Skåne. De nominerade presenteras i samarbete med Skånska möten.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Motivering i kategorin Bästa mötesanläggning med övernattning:

Här kan din organisation ha sitt möte med många eller få. Det kan vara en förvaltning som behöver tydligare värderingar eller ett företag som måste öka försäljningen. Gruppen kommer närmare varandra, ändå kan man vara ensam på hotellrummet. På denna anläggning finns mer än ett mötesrum och gruppen får rå om varandra utan att bli störd. Nya mål kan sättas och problem diskuteras. När gruppen checkar ut efter ett eller flera dygn tillsammans vet alla vad de ska göra för att nå nästa steg i verksamhetens utveckling.

Best Western Valhall Park Hotell.

Valhall Park hotell

Ängelholms största utbud av möteslokaler. Vacker natur utanför dörren och ett spa där alla konflikter löses upp lika enkelt som lätt.  

Skansen Båstad

Genomtänkt mötesanläggning med mycket kompetens, läget vid havet och deras nya rooftop spa. Det är ingen slump att många danskar väljare att konferera här. När Fehmarn Bält-förbindelsen är klar kommer det att komma gäster från hela Europa. 

Clarion Sea U

Nytt och fräscht med ett oslagbart läge – takpoolen och den japansk-peruanska restaurangen AMA Nikkei Restaurant är pricken över i. Här kan du både ha ett jättemöte över 200 deltagare och liten intim gruppövning för ledningsgruppen.

Foto
Lydinge.

Lydinge Resort

Denna suveräna mötesplats drivs av familjen Gibran. En hög servicenivå och fem fina mötesrum gör att din konferens här blir precis den perfekta kickoff som din grupp behöver för att ta nästa steg.  

Villa Brunnby

Villa Brunnby

Mitt på Sveriges vackraste och mest dramatiska tunga ut i havet ligger denna institution.  Villa Brunnby funkar utmärkt för både stora och små möten. Det är mysigt och personligt utan att tumma på kvalitet och professionalitet. 

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Läs allt om Travel News Business Forum här.

Anmäl dig här till Travel News Business Forum i Nordvästra Skåne.

Kommentarer är stängda.

VD till RK Travel Group
Sista ansökningsdag:
3 mars 2024