Annons:

De kan vinna Wilhemina Skoghpriset i Best Revenue Management i Sydvästra Skåne

Här är de nominerade i kategorin Best Revenue Management. Den 10 juni på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Triangeln i Malmö berättar vi vem som vinner de Wilhelmina Skogh-priserna. De kvalificerade är framtagna med data från vår samarbetspartner Benchmarking Alliance.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. De nominerade och vinnaren utses av en jury bestående av rese- och hotellexperter verksamma i reseindustrin.

Kategori: Revenue Management är en strategisk process för att maximera intäkterna inom en organisation genom att dynamiskt och aktivt planera, kontrollera och optimera prissättning, försäljning och tillgänglighet av produkter och tjänster. Revenue Management används ofta inom service- och hotellbranschen för att öka bokningsgraden och maximera intäkterna genom att optimera prissättning och kapacitetsutnyttjande baserat på efterfrågan och konkurrens. Det kan också användas i andra branscher och sektorer, där efterfrågan kan variera över tid och där prissättning och kapacitetsplanering kan vara kritiskt för att bibehålla lönsamheten.

Kvalificerade till Malmö/Lund för bästa utveckling I TRevPAR och RevPAR under fyra första månaderna I 2024 mot 2023:

BW Hotel Nordic Lund

First Hotel Planetstaden

Comfort Hotel Malmö

Reception

Motel L Lund

Quality Hotel View

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna