Annons:

Golfhotellen i Sydvästra Skåne som kan vinna ett Wilhelmina Skoghpris

Här är de nominerade i kategorin golfhotellen i Sydvästra Skåne. Den 12 juni på Travel News Business Forum 2023 på Quality Hotel View i Malmö berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skoghpris.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kategori: Ett golfhotell ligger förstås i anslutning till banan. Självfallet i en vacker natur. Men det krävs mer än så för att komma med i denna kategori. Servicen ska förstås vara på topp. Sängarna ska vara sköna på gränsen till beroendeframkallande och maten som serveras i restaurangen ska hålla hög klass. Men ett bra golfhotell ska förstås i första hand vara en mötesplats för människor som har ett kitt som håller dem samman. Här ska du kunna få hjälp när något saknas i din golfbag. Och behöver du en bättre sving med din järnfemma ska hotellet också veta vem du ska kontakta. Och självfallet ska detta paketeras på ett sätt som känns prisvärt och utan jobbiga överraskningar när du ska checka ut och betala. 

Elisefarm Golf Club 

Denna enhet har genom paret Ingrid Linnés och Lars Ingessons varsamma och finsmakande satsning  gått från att vara ett skånskt jordbruk till komplett golfresort. Där finns allt du behöver för ett mysigt golfpaket, det romantiska bröllopet eller den perfekta konferensen. Herrgården med anor från 1700-talet är Elisefarms mittpunkt. Hotellet har 41 charmiga och personligt inredda rum. Efter golfen och före middagen måste du ta dig tid för en njutbar stund i deras SPA med torrbastu, ångbastu, jacuzzi, varma källor utomhus och skön relaxavdelning. På Elisefarm finns mycket vilt såsom änder och fasaner. Köket följer säsongens variationer och skapar klassisk mat med twist. Och visst ja, vi pratar ju om en golfresort. Golfbanan med sina 18 hål kan som allt annat på Elisefarm beskrivas med ett ord: Premium.

Barsebäck Resort 

Anläggningen har en lång och anrik storhetstid bakom sig. För några år sedan var golfbanorna och fastigheterna en aning nedgångna och i behov av renovering. Nya ägarna – fastighetsbolaget Ernst Rosén AB – har nu med friskt kapital och en genomtänkt strategi satt sin touch på anläggningen och en ny storhetstid har just börjat. På banan har cirka 43 000 (fyrtiotre tusen!!) träd fällts vilket öppnat för läckra havsvyer från flertalet av de 45 hålen. Golf- och konferensgäster kan njuta av boende antingen i hotellet som har 36 rum eller i eget välutrustat hus. Och allt är nyrenoverat. Hotellet har skandinavisk inredningsstil med många fina detaljer och känslan av Skåne. Allt för att du ska trivas och slappna av.

Bistron är navet på Barsebäck Resort. Här kan du njuta av en maffig frukostbuffé innan rundan, mysig helgbrunch och goda lunchklassiker. På kvällen förvandlas bistron till restaurang för trevliga middagar.

The National

På lyxiga The National i Bara strax öster om Malmö finns mästerskapsbanorna Links och Lakes där såväl fullblodsproffs som glada amatörer möter utmaningar och finner njutning. Resortens hjärta är det pampiga klubbhuset där du bor kungligt i någon av de 17 rymliga sviterna. En annan mumsbit på The National är restaurangen som har filosofin säsongsbetonat och vällagat.

Hotell Stavstensgården

Det pittoreska Hotell Stavstensgården som är en rookie bland golfhotell är beläget en järn 7:a (eller två stenkast) från Trelleborgs Golfklubb och havet. Deras motto är ”som hemma fast bättre”. Här finns 10 härliga dubbelrum i varierande storlek med underbart sköna sängar och sober miljö. 

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2023 här

Kommentarer är stängda.

Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024